Warm en waardig afscheid op maat voor overleden baby's en kinderen.

Amelius maakt afscheid op maat producten.
 

Amelius is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in de advisering en levering van producten voor baby- en kinderuitvaarten.

Het overlijden van een kind is een drama dat elke ouder kan overkomen. Ik heb het overlijden van een prematuur geboren kindje, in 2002, van dichtbij meegemaakt. Destijds was er bijna niets, geen watermethode, geen kleurrijke mandjes of kistjes en zeker geen aandacht voor een passend afscheid. Dat is de reden geweest om te starten met het bedrijf Amelius. 

Amelius dit gemis opgevuld en geeft ouders in deze moeilijke periode daarom warmte en de mogelijkheid om op een mooie manier afscheid te nemen van hun kind. Of je kind tijdens de zwangerschap, bij de geboorte of op een wat oudere leeftijd is overleden, er is altijd iets liefdevols te maken.

 
Op maat
Amelius maakt afscheid producten op maat. Op onze website  is een uitgebreide collectie te zien. Wij kiezen zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen met een zachte uitstraling, maar wel dusdanig dat het een moderne uitstraling heeft. Speciaal absorberend materiaal in bijvoorbeeld matrassen en wikkeldoeken beperkt het verliezen van vocht. (Groot)ouders kunnen producten uit de collectie bestellen, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook een mandje of kistje laten maken met de stof uit de babykamer.
 
Liefdevol
Wij hebben gemerkt dat aan onze producten een grote behoefte is. Veel meer dan vroeger krijgen de ouders nu de gelegenheid om afscheid te nemen van hun kind. Nu kunnen ze hun kind aankleden in passende kleding en het liefdevol in een mandje of kistje leggen. Voor baby’s die al tijdens de zwangerschap sterven, zijn bijvoorbeeld speciale badstoffen mandjes, waarin de ouders hun baby nog bij zich kunnen houden, het kunnen koesteren. De kleding en rompertjes zijn er al voor kindjes vanaf ongeveer 23 weken zwangerschap. Alle kleding is voorzien van klittenband aan de achterzijde om het aantrekken te vergemakkelijken. Alle artikelen zoals te zien op deze website zijn op voorraad en kunnen dus snel worden geleverd (in principe binnen 24 uur). Ook is een bezoek op afspraak aan het atelier in Apeldoorn mogelijk.
 
Onze showroom:
 
Showroom Showroom showroom Showroom
 
    
 
Mijn naam is Anita Reijerink
 
Anita reijerink  
en ik heet je/jullie van harte welkom.
 
Het adres is:
Watermanstraat 50
7324 AK Apeldoorn
Tel. 06-50995289